Сабақтың коды | Курс аты | Сынып | Академиялық кредит | Cағат | Апталық сабақ сағаттары (лекция) | Апталық сабақ сағаттары (практика) | Апталық сабақ сағаттары (зертханалық) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
OB 4304 | Өнеркәсіптік биотехнология | төртінші курс | 5 | 150 | 1 | 2 | 0 |
Жасушалармен және жасушалар дақылдарымен эксперименттік жұмыс тәсілдерін, макромолекулаларды
зерттеудің физика, химиялық әдістерін, тірі жүйелерді зерттеу және талдау әдістерін, биологиялық,зерттеулер
нәтижелерін өңдеудің математикалық әдістерін,биоинженерлік объектілерді құру үшін қажетті биоинженерия негіздерін меңгеру.
Биотехнология негіздері, Биотехнология нысандары ,
Мамандыққа кіріспе, Биопрепараттар өндірісінің биотехнологиясы,
Топпен жұмыс, миға шабуыл, пікір алмасу, сын тұрғысынан ойлау
1 | ОН (2)- - ақпараттың артықшылықтары мен кемшіліктерін жазып көрсетеді, - конструктивті ойлайды, өзінің көзқарасын идеяларға жүгіну негізінде дәлелдейді; - өзіндік тұжырым қалыптастыру үшін әртүрлі көзқарастарды мақсатты түрде зерттейді; |
2 | ОН(6) - командада өз ойын нақты жеткізеді, жаңа шешімдерді нәтижеге сәйкес ұсынады; топта жұмыс істеуге қабілетті, өз пікірін ұжым пікірімен ұштастыра біледі, қақтығыстарды шешуде өз көзқарасы мен идеалдарын жақтауда жоғары сенім көрсетеді; |
Haftalık Konu | Бағалау әдісі | |
---|---|---|
1 | Тамақ өнеркәсібінде биотехнологияны қолдану | Жазбаша |
2 | Сүт биотехнологиясы | Жазбаша |
3 | Спирттер мен полиолдар өндірісі. | Жазбаша |
4 | Екіншілік метаболит түзілу өндірісі. | Жазбаша |
5 | Ферменттер өндірісі, ферментті препараттарды тамақ өнеркәсібінде қолдану. | Жазбаша |
6 | Аминқышқылдар, органикалық қышқылдар, витаминдер өндірісі | Жазбаша |
7 | Лигноцеллюлозалық объектілердің биоконверсиясы | Жазбаша |
8 | Саңырауқұлақтарды тағамдық биотехнологияда қолдану | Жазбаша |
9 | Биомасса өндірісі | Жазбаша |
10 | Биотехнологиядағы ең қарапайымдар. | Жазбаша |
11 | Балдырлардың биотехнологияда қолданылуы | Жазбаша |
12 | Биотрансформация. | Жазбаша |
13 | Өндірістік биотехнологиядағы өсімдіктер | Жазбаша |
14 | Биотехнологиялық процестерді өндірістік ұйымдастырудың негізгі принциптері | Жазбаша |
15 | Биотехнологиялық өндіріс кезеңдері. | Жазбаша |
PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 | PÇ13 | PÇ14 | PÇ15 |
---|