| Сабақтың коды | Курс аты | Сынып | Академиялық кредит | Cағат | Апталық сабақ сағаттары (лекция) | Апталық сабақ сағаттары (практика) | Апталық сабақ сағаттары (зертханалық) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| DD 8000 | докторлық диссертация | Үшінші курс | 8 | 240 | 0 | 8 | 0 |
Докторлық диссертацияның негізгі нәтижелері кемінде бір басылымда және (немесе) ғылыми-практикалық конференцияда ұсынылуы тиіс.Диссертация университеттің ішкі нормативтік құжаттарының талаптарына сәйкес қорғалады.
-
-
пікіралмасу, пікірталас, проблемалықәдістер, ғылымизерттеу, академиялықжазу
| 1 | Алынған теориялық білімдерін ғылыми-зерттеу іс-әрекетінің әртүрлі нысандарында қолдана отырып, ғылым тарихы мен философиясы дамуының негізгі мәселелері мен қазіргі даму тенденцияларын талдай алады |
| 2 | Академиялық адалдық шеңберінде ғылыми этикаға сайғылыми-зерттеу жұмыстарын жазуға, жобалауға, жүргізуге, салыстыруға және ғылыми дерекқорлармен, ғылыми баспалармен жұмыс жасауға, олардың өнімдерін пайдалана алады |
| 3 | Кәсіби саласында қолданылатын эмпирикалық зерттеу әдістері мен дағдыларының ерекшеліктерін жүйелі түрде түсініп, ғылыми-зерттеу жұмыстарында қолданады |
| Haftalık Konu | Бағалау әдісі | |
|---|---|---|
| 1 | Академиялық жазу техникасы | презентация |
| 2 | Академиялық жазу техникасы | презентация |
| 3 | Академиялық жазу техникасы | Жазбаша |
| 4 | Ғылыми зерттеу | презентация |
| 5 | Ғылыми зерттеу | Ауызша |
| 6 | Ғылыми зерттеу | Жазбаша |
| 7 | Мәліметтерді өңдеу | Жазбаша |
| 8 | Мәліметтерді өңдеу | тест |
| 9 | Мәліметтерді өңдеу | Жазбаша |
| 10 | Талдау | презентация |
| 11 | Талдау | Жазбаша |
| 12 | Талдау | тест |
| 13 | Диплом/диссертация жазу | Жазбаша |
| 14 | Диплом/диссертация жазу | презентация |
| 15 | Диплом/диссертация жазу | Жазбаша |
| PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 |
|---|
| Оқулық / Материал / Ұсынылатын ресурстар | ||
|---|---|---|
| 1 | Маттиас Кармасин, РайнерРибинг, Ғылыми зерттеу әдістері: бакалавриат, магистратура және доценттік диссертациялар қалай жазылады?,Йайын одасы басылымдары, 2017 ж. |